15.8.2024

Op je 60e trouwen?

Anouk Broersma is 60 jaar en pas getrouwd. Ze straalde meer dan ooit op haar bruiloft, mede dankzij de Aēslift™ liquid facelift.

Leontine Ruiters bij Aēstec

“Zolang je nog maar kunt bewegen”

- Podcast Lon & Leo

Beluister de hele podcast

Maak kennis met Anouk

Je herkent Anouk misschien van het tv-programma ‘Mooiste meisje van de klas’ of van haar acteer- en zangwerk. Tegenwoordig is ze druk bezig met haar eigen sieradenlijn.

Anouk’s reis bij Aēstec

Vorig jaar koos Anouk voor de Aēslift™ liquid facelift met hyaluronzuur fillers bij Aēstec. Dolblij met haar strakkere kaaklijn, kwam ze terug voor een touch-up om haar bruidslook compleet te maken.

Tijdloze schoonheid

Schoonheid en zelfvertrouwen kennen geen leeftijd. Net zoals Anouk straalt op haar 60e, kun jij met de juiste behandelingen jouw natuurlijke uitstraling versterken en stralen op elk moment dat telt.

Expert aanbeveling

“De Aēslift™ liquid facelift is de meest effectieve en natuurlijke manier om huidveroudering te herstellen,” aldus Dr. Doestzada, Cosmetisch Arts.

Stralen op 60+

Ben je 60-plus en wil je stralen op een speciale dag? Boek een afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen laten stralen, zowel van binnen als van buiten!

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd vrijblijvend.

Plan een vrijblijvend consult