22.7.2024

Maak kennis met Anita Witzier

Afgelopen maand verwelkomden we de prachtige Anita Witzier in onze kliniek.

Leontine Ruiters bij Aēstec

“Zolang je nog maar kunt bewegen”

- Podcast Lon & Leo

Beluister de hele podcast

“Het kan ook zonder, dat weet ik. Maar het laatste jaar ergerde ik me toch aan die diepe groef in mijn voorhoofd en ook aan mijn kaaklijn.” - Anita Witzier (62 jaar)

Maak kennis met Anita Witzier

Anita Witzier, 62 jaar, is een bekende Nederlandse presentatrice. Ze werd bekend in 1988 bij Veronica en presenteerde later bij de KRO. Ze won de Zilveren Televizier-ster in 2007 en werd in 2011 Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Waarom Aēstec?

Anita koos voor Aēstec op advies van haar vriendin en make-up artist, Mettina de Jager. Mettina viel Anita's verfriste uitstraling meteen op. "Je kaaklijn is strakker en je wenkbrauwen staan iets hoger,” zei ze.

Bekijk de journey van Anita

De beslissing

Anita koos voor botox en de Aēslift™ liquid facelift. "Je kunt blijven miepen, maar je kunt er ook iets aan doen," zegt Anita. De Aēslift™ is een wetenschappelijk bewezen methode. Het herstelt veroudering van de huid met hyaluronzuur fillers. Zo biedt de behandeling een duurzaam resultaat zonder chirurgie.

Favoriet bij BN'ers

Veel BN'ers, zoals Trijntje Oosterhuis, Leontine Ruiters en Patty Zomer, kiezen voor Aēstec vanwege de natuurlijke resultaten en deskundige artsen.

Dankbaar en verbaasd

Na de behandeling was Anita verrast door het resultaat. "Ik dacht altijd dat dit niet mogelijk was! Dank je, team Aēstec, ook voor de heerlijke koffie!"

Wil jij ook verrast zijn door je verfriste uitstraling? Plan dan eenvoudig online een afspraak.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd vrijblijvend.

Plan een vrijblijvend consult