11.9.2024

A coffee with Roos van Dorp

Mijn naam is Roos, ik ben 56 jaar oud en werk als verpleegkundige. Ik ben een trotse, alleenstaande moeder van twee prachtige dochters.

Leontine Ruiters bij Aēstec

“Zolang je nog maar kunt bewegen”

- Podcast Lon & Leo

Beluister de hele podcast

Had je een onzekerheid?

Niet echt. Overigens zijn mijn onregelmatige diensten en lange werkdagen gaan tekenen in mijn gezicht. Ik kreeg hierdoor een vermoeide uitstraling. Dat wilde ik aanpakken.

Welke behandeling heb je ondergaan?

Ik koos voor de Aēslift™ liquid facelift.

Hoe was de behandeling?

De voorbereiding was perfect. De arts legde alles goed uit en de prikjes vielen mee.

Waarom koos je voor Aēstec?

De positieve recensies en mooie voor- en nafoto’s spraken me aan. Ik ging met vertrouwen de behandeling in en ben enorm blij met het resultaat. Het ziet er prachtig uit!

Hoe kijk je tegen ouder worden aan?

Gezondheid staat voor mij voorop. Ouder worden vond ik lastig, omdat ik me altijd jonger heb gevoeld. Ik wil graag met plezier ouder worden, en als dat betekent dat ik de natuur een handje moet helpen, waarom niet?

Wil jij net als Roosje jouw uitstraling subtiel verfrissen? Plan vandaag nog een afspraak en ontdek wat onze deskundige artsen voor jou kunnen betekenen.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd vrijblijvend.

Plan een vrijblijvend consult