18.7.2024

A coffee with Naomi Evers

Ik ben Naomi, 45 jaar, 20 jaar getrouwd en moeder van 3 kinderen. De afgelopen jaren was ik thuis voor de kids. Nu ze ouder zijn, heb ik meer tijd voor mezelf.

Leontine Ruiters bij Aēstec

“Zolang je nog maar kunt bewegen”

- Podcast Lon & Leo

Beluister de hele podcast

Acht jaar geleden begon ik met krachttraining en sinds 1,5 jaar ben ik echt fanatiek. Ik oriënteer me nu op een studie rondom fitness en voeding.

Had je een onzekerheid?

Onzekerheden? Niet echt. Hoe ouder ik word, hoe minder onzeker ik ben. Maar... ‘het leven’ laat zijn sporen na. Het verlies van mijn moeder en mijn melanoomkanker in 2019 hebben mijn gezicht getekend. Dat besef heeft me geleerd beter voor mezelf te zorgen: gezonder leven, meer bewegen en mezelf iets extra's gunnen qua verzorging.

Welke behandeling had je hiervoor gedaan?

Op het gebied van gezichtsbehandelingen ben ik nog een leek. Ik heb altijd geïnvesteerd in goede huidproducten om mijn huid te verzorgen. Vorig jaar december heb ik voor het eerst botox laten zetten voor mijn frons- en voorhoofdrimpels. Iets waarvan ik altijd zei dat ik het nooit zou doen. Nu ben ik er echter erg blij mee; het verzacht mijn gezicht. Onlangs heb ik ook de Aēstec hydratatie behandeling geprobeerd en ik kijk nu al uit naar de tweede behandeling! Ik ben zo tevreden met het resultaat: mijn huid voelt voller, zachter, elastischer en goed gehydrateerd aan. En mijn glow... wauw!

Hoe was de behandeling?

Botox deed geen pijn. De Aēstec hydratatie behandeling was ietwat gevoelig, maar met verdovende crème zeker te doen.

Waarom heb je gekozen voor Aēstec?

Ik koos voor Aēstec vanwege de natuurlijke resultaten. Ik wilde niets veranderen aan mijn gezicht, maar juist op een mooie manier ouder worden.

Hoe kijk je verder op het ouder worden?

Zoals Cher tegen Oprah zei: “I think it sucks!”. Voor mij gaat het om acceptatie. Ik voel me geen 45 jaar. Ik ben fitter en sterker dan in mijn 20er en 30er jaren, en dat wil ik in mijn gezicht terugzien. Nee, ik wil er niet uitzien alsof ik terug in de tijd ben gegaan, maar ik wil uitstralen hoe ik me voel. Botox en de hydratatie behandeling bij Aēstec helpen hierbij. En daar voel ik me goed bij.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd vrijblijvend.

Plan een vrijblijvend consult