11.7.2024

Maak kennis met Leontine Ruiters

Afgelopen week verwelkomden we Leontine Ruiters (56 jaar) bij Aēstec voor een behandeling.

Leontine Ruiters bij Aēstec

“Zolang je nog maar kunt bewegen”

- Podcast Lon & Leo

Beluister de hele podcast

Maak kennis met Leontine Ruiters

Leontine Ruiters is bekend als televisiepresentatrice, actrice en voormalig echtgenote van zanger Marco Borsato. Na een moeilijke periode in haar leven heeft ze haar eigen weg gevonden.

Zelfliefde en welzijn

Leontine benadrukt het belang van zelfliefde en welzijn. Voor haar is uiterlijke verzorging slechts een onderdeel van het grotere geheel.

"Het gaat er bij mij om dat ik er verzorgd uitzie. Maar als ik ongelukkig ben, voel ik me nog steeds niet knap en mooi. Het is een balans die je moet vinden."

Open over botox

Leontine spreekt openlijk over haar botox: "Als jij je aan iets stoort in je gezicht, wie ben ik dan om daar iets van te vinden als je dat weghaalt of verzacht?" Ze vindt het belangrijk om haar natuurlijke expressie te behouden. "Ik vond het verschrikkelijk als mijn hele voorhoofd plat bleef liggen en ik mezelf niet meer herkende op een foto.”

Waarom Aēstec?

Bij Aēstec heeft Leontine haar plek gevonden voor een natuurlijk ogend resultaat. Ze komt regelmatig terug voor haar botoxbehandeling en vertrouwt op de expertise van onze artsen om haar natuurlijke schoonheid te behouden.

Wil jij net als Leontine en vele andere je natuurlijke uitstraling behouden? Ontdek hoe onze deskundige artsen jou kunnen helpen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd vrijblijvend.

Plan een vrijblijvend consult